Telèfon de la neteja: 900 720 135

ECO-EQUIP, Societat Anònima Municipal
C/ Esla, 34
08223 Terrassa (Barcelona)
Tots els drets reservats

 • Eco-Equip, SAM, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la informació i de comerç electrònic, els informa que:
  La seva denominació social és ECO-EQUIP, SAM.
  Amb CIF A58035031.
  El seu domicili social es troba a c/Esla, 34 08223 Terrassa.
  La seva adreça electrònica a internet és: [email protected]
 • Eco-Equip, SAM informa que la web www.ecoequip.cat té com objectiu facilitar al públic en general, el coneixement de les activitats i serveis que l’empresa realitza.
 • S’autoritza la reproducció dels continguts textuals i gràfics, excepte amb finalitats comercials, sempre que se citi la font. Els logos, escuts i altres elements de la imatge corporativa són propietat d’Eco-Equip, SAM.
 • Eco-Equip, SAM en conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels usuaris.
 • Eco-Equip, SAM es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació de la seva pàgina web o en la configuració o presentació de la mateixa.
 • Algunes pàgines d’aquesta web contenen referències o enllaços que apunten a webs d’altres organitzacions. Eco-Equip, SAM no es responsabilitza ni de l’exactitud ni de l’actualització d’aquestes webs externes, ni dels danys i perjudicis que es puguin derivar de l’existència de qualsevol tipus de virus o un altre element que pogués produir alteracions en el sistema informàtic, ni tampoc dels danys i perjudicis que els mateixos puguin causar al hardware o software dels usuaris.
 • Eco-Equip, SAM no respon del mal funcionament del sistema quan aquest sigui degut a condicions tècniques o per causes de tercers.