Telèfon de la neteja: 900 720 135

Eco-Equip SAM (Societat Anònima Municipal) és una empresa pública constituïda a  l’any 1985 per l’excel·lentíssim Ajuntament de Terrassa amb l’objectiu social de la prestació de servei de la recollida de residus domèstics i industrials, la neteja viària i la realització de qualsevol altra activitat relacionada amb la prestació de serveis de neteja i sanejament per a domicilis, establiments mercantils i entitats públiques.

Oficines Centrals Eco-Equip SAM

Les oficines centrals estan situades al carrer Esla 34 al polígon de Santa Margarida. En aquest edifici tenim les oficines d’Administració i atenció al públic, el taller mecànic i la base de les operacions de recollida de residus i de neteja.

 • C. Esla, 34. 08223-Terrassa
 • Tel. 93 784 33 00 – Fax 93 783 28 29
 • Aptat. Correus 553 08220 – Terrassa
 • Per veure on estem amb Google Maps mira el següent enllaç: http://g.co/maps/tnjh

Planta de Can Barba

Can Barba

La planta de Can Barba està situada a la carretera N-150 Km 14,6, i es realitzen les següents activitats:

 • Transferència de residus municipals. Els vehicles que recullen els residus a la ciutat, en comptes de portar directament el residu al  gestor, es dipositen a la planta i es transporten posteriorment al gestor en vehicles més grans. així ens evitem desplaçaments a Coll Cardús (Resta), a Mollet del Vallés (Vidre) i Hostalets de Pierola (envasos).
 • Transferència de residus voluminosos. Ens permet fer una selecció dels residus voluminosos i millorar la seva separació, ja que durant la descàrrega es separa la fusta, el vidre pla, els metalls, electrodomèstics, etc, i també ens permet fer recuperació de materials.
 • Transferència de residus industrials. Hi poden accedir a les instal·lacions empreses per poder dipositar els residus que generen.
 • CRT. Es un centre de transferència de residus perillosos generats per les empreses i que els poden dipositar en aquest centre, que s’encarrega de gestionar-ho amb el gestor adient.
 • Deixalleria municipal. On els ciutadans de Terrassa poden dipositar els residus que no es poden llençar en els contenidors de la ciutat.
 • Magatzem de material que conté amiant.  Des de l’any 2014 es disposa de un magatzem de residus que contenen amiant, autoritzat per l’Agència de Residus de Catalunya. Aquests residus es poden dipositar en aquest magatzem per qualsevol persona o empresa complint uns requisits de seguretat establerts.

Per més informació sobre aquests punts es pot consultar la pàgina de la Planta de Can Barba o trucar al telèfon 93 731 54 524

Deixalleria de Can Casanovas

La deixalleria de Can Casanovas es troba situada  a la carretera de Rubí Km. 23. Per més informació  podeu trucar al telèfon 93 786 08 99 o premeu aquí.

Centres de distribució de personal

Es disposa de dos centres de distribució de personal de viària. El motiu d’aquests centres és facilitar que els operaris  tinguin més a prop les zones on han d’anar a realitzar l’activitat que tinguin planificada. Aquests centres estan:

 • C. Vacarisses al barri del Pla del bonaire.
 • C. Cisterna al barri del Centre